Over mij

Mijn naam is Jolanda Terstappen, ik woon in Zwolle alwaar mijn praktijkruimte is gevestigd.

 

Ik heb 30 jaar gewerkt als Verzorgende Individuele Gezondheidszorg. Ik heb op veel plekken gewerkt en van alles iets meegenomen aan ervaring.

Ik was werkzaam in een kliniek voor neurologie en chirurgie, o.a. op de intensive care.

In een verpleeghuis op de afdeling NAH, mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Daarnaast in een verpleeghuis, particuliere thuiszorg, terminale thuiszorg,verzorgingshuis, dak- en thuislozen opvang alcoholisme, centralist ambulancedienst en begeleid wonen voor licht dementerenden.

 

Naast de reguliere zorg, heb ik ook de kracht en effectiviteit en heilzame werking gezien van  alternatieve therapieën zoals Reiki en Ster- voetreflexmassage. 

 

Door een corona-infectie in maart 2020 waar ik langdurig van moest herstellen en de mentale klap door verlies van veel van mijn bewoners heb ik noodgedwongen mijn werk in de gezondheidszorg moeten opgeven.

Tijdens mijn ziekte en werd ik me ervan bewust welke belangrijke rol ik zelf had in mijn genezingsproces.

Doordat ik lichamelijk maar ook geestelijk veel tijd nodig had om te herstellen, bracht dit hele proces mij ook veel inzichten en helderheid in wie ik ten diepste ben, hoe ik wil zijn en hoe ik dit in het dagelijks leven tot uiting wil brengen.

 

Elke dag staat in het teken van het vinden van een gevoel van welzijn en tevredenheid, van rust en het gevoel bij mezelf thuis te komen. Dit is goed gelukt door mijzelf op de eerste plaats te zetten en mijn eigen behoeftes te vervullen om dan van daaruit iets waardevols te kunnen geven aan een ander.

Ik heb dit met name geleerd door spirituele lessen van Eckhart Tolle en Abraham Hickste (YouTube, boeken, workshops) te volgen, toe te passen en me eigen te maken.

 

Alhoewel ik een leven lang zal leren kan ik misschien wel van waarde zijn voor waar jij naar op zoek bent.

Ben jij op zoek naar een wijze van behandeling die jou kan helpen  lichamelijk goed en geestelijk tevreden en ontspannen te voelen?

 

Ik hoop je van harte te ontmoeten in mijn praktijk.

Tot ziens!