Wees hier en nu

Vind je dat het leven jou altijd tegen zit? Geloof je dat andere mensen de oorzaak zijn van hoe jij je voelt? Ben je ervan overtuigt dat er iets ontbreekt waardoor je nu niet gelukkig kunt zijn? Ben je vaak aan het denken over wat er is gebeurd of wat nog moet komen? 

Overtuigingen

 

Door negatieve overtuigingen over jezelf, of het voortdurend uitspelen in je hoofd van onprettige ervaringen uit verleden lijkt het voor het lichaam de werkelijkheid van nu.Waardoor het lichaam signalen afgeeft, alsof het zich op dit moment in een vecht - of vlucht situatie bevindt.

Dit activeert een fysieke en een mentale reactie, waardoor spanning, somberheid, hoofdpijn, buikpijn, hoge bloeddruk of slecht slapen het gevolg kan zijn.

Herken jij dit bij jezelf en wil je leven in voldoening, ontspanning, rust in je hoofd en een gevoel van tevredenheid en welbevinden?

Technieken

 

Leer het piekeren en de stroom van voortdurende negatieve en conceptuele gedachten over jezelf of over anderen te stoppen.

Leer beter voor jezelf te zorgen, lief voor jezelf te zijn en je eigen gevoelens serieus te nemen.  Van daaruit is het mogelijk om een andere invalshoek te vinden naar mensen en naar gebeurtenissen.

Enkele technieken die daarbij kunnen helpen zijn:

 - Bewust ademhalen

 -Jezelf afstemmen op je innerlijk 

- Je volledige attentie geven aan élke handeling die je doet.

- Je actief richten op andere omgevingsfactoren wanneer dat beter voelt

- Tijd besteden aan jezelf

 

Vind rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Gun jezelf de weldaad van een tevreden en ontspannen gevoel zo vaak je kunt.

Mijn technieken zijn gebaseerd op de spirituele lessen van Abraham Hicks en Eckhart Tolle.

Afspraak maken

info.heelanders@gmail.com

 0641482499